Wpis z mikrobloga

@Thorrand: Gdyby Polska była aż takim gównem jak Rassija, to najazd przez Niemcy byłby jak najbardziej pożądany. Nie ma co przekładać nacjonalizmów i innych zmyślonych gówien nad życie ludzkie.
  • Odpowiedz
  • 12
@Thorrand: tylko, że Polska nie stanowi zagrożenia dla Europy i nie traktuje swoich obywateli jak mięso armatnie na r--ź. Byłem w Królewcu i tam są naprawdę antyrządowe nastroje i ruchy separatystyczne. Mieszkańcy proputinowscy najczęściej pochodzą z innych części Rosji.
  • Odpowiedz
Gdyby Polska była aż takim gównem jak Rassija, to najazd przez Niemcy byłby jak najbardziej pożądany. Nie ma co przekładać nacjonalizmów i innych zmyślonych gówien nad życie ludzkie.

@Wszebor:

W PL Ktoś kiedyś już tak uważał
  • Odpowiedz
To tak, jakby Polak marzył, żeby go Niemcy najechały ¯\(ツ)/¯

@Thorrand: Czyli jesteś zdania że Biali Rosjanie walczący przeciwko bolszewizmowi to byli zdrajcy? xD Wiedziałem że współczesna prawica wierzy w takie głupoty ale teraz mam potwierdzenie. xD
  • Odpowiedz
Czyli jesteś zdania że Biali Rosjanie walczący przeciwko bolszewizmowi to byli zdrajcy? xD Wiedziałem że współczesna prawica wierzy w takie głupoty ale teraz mam potwierdzenie. xD

@ezoteryczny_hedonizm:

Co?

Jestem zdania, że trzeba być szczurem, żeby życzyć własnemu państwu bycie najechanym :)
  • Odpowiedz