Wpis z mikrobloga

#ukraina
Ruskojezyczne zrodla wspominaja, ze Ukraincy w miejscowosci Sudza przejeli wazna stacje pomiarowa i przepompownie gazu w strone Europy. Ciekawe co z nia zrobia hehe
Wowka Liliputin, swiat to nie podworko kamienicy w Piterze
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thorrand: Takie instalacje dość ciężko niszczy się ogniem pośrednim. Co ty za brednie wymyślasz to aż szkoda słów. Jak ukraińcy atakują rafinierie dronami to się dziesiątkami rzucacie że i tak ruscy w tydzień naprawią a teraz nagle nie trzeba saperów na miejscu bo można rzucić granat. Bezmózgie, rozemocjonowane lemingi. Od dwóch lat jesteś chyba pierwszą osobą na tagu działającą mi na nerwy swoimi debilizmami - co prawda zwykle napisanymi całkiem
  • Odpowiedz
@auto-bot:

Przez 2 lata ponad nie było ani 1 ataku na te rury z gazem.

A w tym czasie zniszczono NS, rafinerie i elektrociepłownie rosyjskie. Na pewno te rury są magiczne i nie dało się ich zniszczyć inaczej, niż tam wchodząc.
  • Odpowiedz
@Thorrand: To NS, rafinerie i elektrociepłownie zniszczono artylerią lufową że się na to powołujesz? Masz zaszczyt pierwszego człowieka w mojej historii wykopu który może i by zasługiwał na czarną ale lubie czytać co tam wyciągacie z dupy. Mam coś w sobie z masochisty chociaż twoim grzechem jest to że jesteś na granicy racjonalnego aktora bo taki stay to od razu widać że bot a ty jesteś zwyczajnym skandalistą
  • Odpowiedz
@auto-bot:

Rafinerie i elektrociepłownie niszczą dronami-kosiarkami :))))))))))))))))))))))))
Artylerią też by dali radę... gdyby znajdowały się te obiekty kilka km. od granicy, tak jak #!$%@? znajduje się ten punkt o którym mówisz XDDDDDD
  • Odpowiedz
@Thorrand: No ale zajeli z buta więc po co mają niszczyć artylerią? To jest jakiś chochoł że ten atak jest tylko po to? Bo żaden cywil nie wie jaki jest cel tej operacji o ile jest jakikolwiek ale zajęcie tego obiektu nie jest bez znaczenia
  • Odpowiedz