Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +359
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
PodniebnyMurzyn +10
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

Poleci ktoś jakąś konkretną aukcje / sklep z naklejkami na klawiaturę z polskim układem klawiatury? Posiadam wersję ze Szwajcarii i chętnie okleiłbym część klawiszy, liczę się z utratą/ograniczeniem podświetlenia. Kwestia żeby były sensowne jakościowo. Widziałem trochę aukcji na allegro, jakąś stronkę keyshorts itp. ale piszą różnie, raz że jakość byle jaka, innym razem że krawędzie są białe i widoczne itp. Ciężko odróżnić co jest na tych aukcjach i czy to nie jest jedno i to samo. Może ktoś ma jakieś konkretne i poleca? Potrzebne z ciemnym tłem do macbooka m3 pro 14" z 2023.
Na youtube jest od groma filmików jak wymienić keycapy. Wymiana małych klawiszy (a nie ma sensu wymieniać tych klawiszy, które się nie różnią) jest prosta. W związku z tym, że wrócili do mechanizmu nożycowego z motylkowego, to nawet jak złamiesz ten biały mechanizm pod keycapem to jego też można wymienić (przy czym trzeba się naprawdę postarać, żeby go złamać).