Aktywne Wpisy
mickpl +1366
cytmirka +175
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Mimo, że już dawno temu wyrosłem z kucostwa, to wciąż podziwiam, że Janusz mając za niedługo 82 lata dalej się nawala z Szumim w jakichś śmiesznych debatach na yt, a moja babcia która jest 10 lat młodsza, nigdy nie piła, nie paliła, uprawiala sport, a dziś ledwo chodzi i już myśli o tym jaki nagrobek wybrać xddd Nieważne co się myśli o tym dziadku, to życzę nam wszystkim żebyśmy mieli tyle zdrowia i werwy w jego wieku
i pelno tych dziadkow co mialo 2 latka wtedy struga bohaterow
a korwin ktory mial wtedy 3 lata i zabili mu matke na wyjebce mowi ze w sumie nic nie pamieta i powstanie to byl idiotyzm a reszta struga bohaterow XDDDDD