Aktywne Wpisy
Lujdziarski +717
miki4ever +859
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Cześć, czy zmagal się ktoś z problemem głośnego sąsiada w zabudowie domków jednorodzinnych? Czy można z tym coś zrobić?
Uciążliwa muzyka w środku dnia.. W każdy weekend.. Chamskie disco polo i chamskie techno mixy :( nie da się używać ogrodu.
Dzisiaj w domu przy uchylonym oknie w peaku dobiło mi do 70db.
Standardowo co sobotę mam 50-60db na ogrodzie..
Rozmowa nie pomogła usłyszałem że:
"jest przed 22 i mogę robić co chcę"
"jak wam przeszkadza to przeniescie się do innej sypialni"
Miał ktoś podobny problem?
Są takie rzeczy jak zasady współżycia społecznego i nie ma w nich miejsca na codzienne walenie z głośników. Nawet kościoły w Polsce nie mogą i demontują dzwony.
Prawnik i wygrana sprawa
Zastanawiam się czy właśnie policja może mu dać mandat w ogóle i czy to by pomogło.. Bo sąd to obawiam się że może się to latami ciągnąć..