Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +17
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +272
Zdecydowałem się na zakup, póki co jest padaka - nie mogę się zarejestrować xD
Kupiłem Kindle Scribe.
- Wybieram region (USA lub UK, wybieram UK)
- Robię konfigurację - łączę się z wifi, wybieram opcję z telefonem (lub nie, do tej pory zrobiłem jedną pętlę i próbuję opcji bez konfiguracji z telefonem, bez rezultatów) - w obu przypadkach dostaję informację, że "Unable to connect".
- Klikam w "All settings", wybieram konto, loguję się przez konto Amazon: dostaję obraz "Hi (brak mojej nazwy konta)" - pokazuje mi konto zarejestrowane, ale brak mojej nazwy konta. Kiedy wyjdę z opcji, mam już informację, że muszę się zarejestrować.
Czego próbowałem:
- Restart
- Reset do ustawień fabrycznych
- Instalacja firmware z PC, ściągnięte z Amazon,
- Połączenie przez hotspot z komórki,
Za każdym razem nie działa.
Also, próbowałem znaleźć support Amazon i:
- Na Polskiej stronie nie mogę znaleźć czatu/infolinii
- Na stronie angielskiej czat jest, dostępny, ale nie działa xD
- Nie mogę podać numeru, bo nie ma możliwości podać polskiego numeru xDDD
Co tu się kurna dzieje :D Amazon nie miał być w Polsce już od paru lat? Czy tylko jako firma w której pracują robole?
#amazon
https://wykop.pl/wpis/77252583/jakby-ktos-z-was-mial-problem-z-przypisaniem-kindl
instalacja apki na telefonie i z poziomu apki nowy kundel zarejestrowany pod starym kontem :P
Człowieku, dziękuję Ci. Co to za głupota jakaś, co to za debilizm xD
WYPOK STRONG. Po raz kolejny. Tu moje książki udało mi się zareklamować, tu znalazłem moją supe robotę w której się spełniam, tu są super ludzie. Dziękuję, dziękuję, dziękuję.
@Cedrik: powoli, spokojnie, oddychaj.
Jak nie pomoze to wejdz w #przegryw i #famemma i na banki ci przejdzie (✌ ゚ ∀ ゚)☞