Wpis z mikrobloga

Czy są tutaj #kindle fani?

Zdecydowałem się na zakup, póki co jest padaka - nie mogę się zarejestrować xD
Kupiłem Kindle Scribe.

- Wybieram region (USA lub UK, wybieram UK)

- Robię konfigurację - łączę się z wifi, wybieram opcję z telefonem (lub nie, do tej pory zrobiłem jedną pętlę i próbuję opcji bez konfiguracji z telefonem, bez rezultatów) - w obu przypadkach dostaję informację, że "Unable to connect".
- Klikam w "All settings", wybieram konto, loguję się przez konto Amazon: dostaję obraz "Hi (brak mojej nazwy konta)" - pokazuje mi konto zarejestrowane, ale brak mojej nazwy konta. Kiedy wyjdę z opcji, mam już informację, że muszę się zarejestrować.

Czego próbowałem:
- Restart
- Reset do ustawień fabrycznych
- Instalacja firmware z PC, ściągnięte z Amazon,
- Połączenie przez hotspot z komórki,

Za każdym razem nie działa.

Also, próbowałem znaleźć support Amazon i:
- Na Polskiej stronie nie mogę znaleźć czatu/infolinii
- Na stronie angielskiej czat jest, dostępny, ale nie działa xD
- Nie mogę podać numeru, bo nie ma możliwości podać polskiego numeru xDDD

Co tu się kurna dzieje :D Amazon nie miał być w Polsce już od paru lat? Czy tylko jako firma w której pracują robole?

#amazon
Cedrik - Czy są tutaj #kindle fani? 

Zdecydowałem się na zakup, póki co jest padaka ...

źródło: temp_file7867592053963776457

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cedrik: Ale o co Ci chodzi? Z miesiac temu kupilem se nowego kundla. I bylo jak piszesz. Z poziomu kundla sie nie dalo zarejestrowac pod stare konto. i tutaj pelna zgoda - kogos powalilo ze sie nie da :P

instalacja apki na telefonie i z poziomu apki nowy kundel zarejestrowany pod starym kontem :P
  • Odpowiedz
  • 1
@PurpleHaze: JEZU SMARIA.

Człowieku, dziękuję Ci. Co to za głupota jakaś, co to za debilizm xD

WYPOK STRONG. Po raz kolejny. Tu moje książki udało mi się zareklamować, tu znalazłem moją supe robotę w której się spełniam, tu są super ludzie. Dziękuję, dziękuję, dziękuję.
  • Odpowiedz
WYPOK STRONG. Po raz kolejny. Tu moje książki udało mi się zareklamować, tu znalazłem moją supe robotę w której się spełniam, tu są super ludzie. Dziękuję, dziękuję, dziękuję.

@Cedrik: powoli, spokojnie, oddychaj.
Jak nie pomoze to wejdz w #przegryw i #famemma i na banki ci przejdzie ( )
  • Odpowiedz