Wpis z mikrobloga

Boli mnie to, że nikt mnie nigdy nie kochał tak samo bardzo jak ją tą osobę, że to nie było zawsze równowarte, że końcowo ludzie zapominali podczas gdy ja nie umiem zapomnieć o nich i zawsze bardzo tęsknię i sobie o nich często myślę.
#depresja #smutek #zalesie
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Filippa: czasami fajnie mieć rodzeństwo, zawsze wiem że dla mnie wszystko zrobią nawet jak bym się stoczył na samo dno, zawsze się wspieramy i zabawne jest to że nawet jak mamy swoje połówki to i tak wiemy że to co jest między nami nigdy nie zostanie roztrzaskane nie to co jakieś związki, w tych czasach jest to tylko szukanie odpowiednich genów, a miłość jest w naszych małych kopiach
  • Odpowiedz
nie umiem zapomnieć o nich i zawsze bardzo tęsknię i sobie o nich często myślę.

@Filippa: załóżmy że np. pięciu twoich byłych przychodzi tego samego dnia i chcą wszystko naprawić ( ͡º ͜ʖ͡º)

Co robisz?
  • Odpowiedz
Boli mnie to, że nikt mnie nigdy nie kochał tak samo bardzo jak ją tą osobę, że to nie było zawsze równowarte, że końcowo ludzie zapominali podczas gdy ja nie umiem zapomnieć o nich i zawsze bardzo tęsknię i sobie o nich często myślę.

@Filippa: Tych, co Ci dali odrobinę miłości też zasypywałaś taką agresywną i nienawistną polityką jak na wykopie w swoim czasie?
  • Odpowiedz