Aktywne Wpisy

gejuszmapkt +327
#grubaimanlet
xd
xd
źródło: GZ9jCqcbIAA8S1J
Pobierz
kozerus 0
jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
#hosting #webdev #netart

Jestem człowiekiem uczciwym i nigdy nie bazuję na półprawdach, by nie siać dezinformacji, dlatego też potrzebuję waszej pomocy.
Mianowicie, potrzebuję danych statystycznych porównujących:
- ile w ostatnim czasie Polaków zostało rozjechanych na drogach przez wojska amerykańskie, a ile przez wojska rosyjskie?
- ile w ostatnim czasie Polaków zostało pobitych/okradzionych/zabitych przez obywateli Ukrainy, a ile przez obywateli Rosji?
- ile rolników zginęło w wyniku upadku ukraińskich rakiet, a ile w wyniku rosyjskich?
Prośba tylko o wiarygodne dane.
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
@notBart: gdyby Ukraina zgodziła sie na warunki pokojowe proponowane przez Rosję, to Ci Polacy nadal by żyli.
Edit: Warto też zaznaczyć, że polski żołnierz zginął na polskiej ziemi w wyniku działań władz Rosji i Białorusi na granicy.
To chcesz pisać merytorycznie i o konkretach, czy siać jakieś kacapskie urojenia?
Ale co ja piszę, widzę tag #konfederacja, widzę że narracja Ruski najeźdźca > Ukrainiec... współczuję, jeśli 89 to rocznik, bo nie ma dla ciebie nadziei.