Aktywne Wpisy
13sierpnia +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak zemścić się na byłej #!$%@? #!$%@? co mnie potraktowała jak śmiecia proszę o podpowiedzi #zwiazki
Skopiuj link
Skopiuj link
Wykop.pl
To jest zawsze piękne - coś jak obserwacja sprawiedliwości karmicznej w praktyce
#nieruchomosci
źródło: farmazoniarstwo
Pobierz@kdgc: jest oczywiście takie ryzyko, ale do tej pory jeszcze mi się nie zdarzyło. Pewnie dlatego, ze w odróżnieniu od większości debili ja akurat wiem o czym mówię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://research.stlouisfed.org/publications/economic-synopses/2018/04/10/the-housing-supply-puzzle-part-1-divergent-markets
Co nie zmienia faktu, że modele bankowe o przedziale prognozy 6-12 msc, które widzę podają prawdopodobieństwo recesji na 80-90%. To co banki mówią publicznie, a jak się pozycjonują w swoich tradach to są dwie zupełnie inne sprawy. Także jeśli tego nie bierzesz pod uwagę to polecam mieć z tyłu głowy.
@kdgc: Przy takiej pewności i tylu czerwonych flagach czemu nie widać tego na giełdach? Już wliczone czy może liczą na
Chyba lepiej wyjść trochę za wcześnie i poczekać aż walnie + zaczną ciąć stopy i wrzucić to w obligi, taka jest moja
źródło: temp_file8406477190713844365
Pobierz