Jaki polecacie kurs z #excel od podstaw? Coś tam umiem ale pewnie moje „coś” to jest nic w tym programie więc wolę zacząć od poziomu 0. Może być płatny jak jest lepszy niż ten darmowy.
@kubaadamek: Na Udemy jest fajny kurs za 44zł od zera do bohatera. Naprawdę fajnie wszystko wytłumaczone. Ja dzięki temu kursowi już, aż tak tego programu się nie boje.
Na Udemy jest fajny kurs za 44zł od zera do bohatera.
Miliony godzin darmowych tutoriali na YT, pełno darmowych artykułów, blogów czy całych przemyślanych kursów, jak ten linkowany wyżej. A mimo to ludzie wciąż płacą za kursy na Udemy. XD
@Polinik: Ja zapłaciłem 44zł bo wcześniej oglądałem tego twórce, wiec w ramach uhonorowania jego pracy kupiłem kurs. Po za tym jest on usystematyzowany i ustrukturyzowany. Zawsze mogę sobie do niego wrócić i sobie przypomnieć. Warto wspierać dobrych nauczycieli. Wiem, ze dużo rzeczy jest za darmo np swojego czasu uczyłem się JS z YT i też się da ale jak widzę jakiś fajny kurs, który mnie interesuje za nie duże pieniądze
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
Miliony godzin darmowych tutoriali na YT, pełno darmowych artykułów, blogów czy całych przemyślanych kursów, jak ten linkowany wyżej.
A mimo to ludzie wciąż płacą za kursy na Udemy. XD