Aktywne Wpisy
WielkiNos +627
Nie uwierzycie co się stało. Barbara Butch, która wystąpiła w roli Jezusa w przedstawieniu kpiącym z katolików podczas ceremonii otwarcia igrzysk płacze, że stała się ofiarą wyśmiewania i przykrych komentarzy. No niesamowite. Powinna się cieszyć, że dostaje tylko niepochlebne komentarze na insta, bo gdyby chodziło o wyśmiewanie islamu już by nie miała głowy albo była poparzona na całym ciele od podpalenia żywcem.
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
#paryz2024 #bekazlewactwa #bekazgrubasow
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy szkoła rodzenia jest konieczna przed urodzeniem pierwszego dziecka? Wszystkie znajome mi mówią, że muszę iść, ale ja nie jestem przekonana, a mój mąż jest jeszcze bardziej dosadny, bo uważa, że to ściema i jeszcze niedawno nikt nie chodził, a dzieci się rodziły
Nauczę się tam czegoś przydatnego? Będę musiała iść sama jeśli już, bo mąż kategorycznie powiedział, że nie pójdzie, a ja też nie chciałabym być jedyną samotną w szkole rodzenia. Proszę o rady
#dzieci #zwiazki #szkolarodzenia #szkolyrodzenia #pytanie
─
Czy szkoła rodzenia jest konieczna przed urodzeniem pierwszego dziecka? Wszystkie znajome mi mówią, że muszę iść, ale ja nie jestem przekonana, a mój mąż jest jeszcze bardziej dosadny, bo uważa, że to ściema i jeszcze niedawno nikt nie chodził, a dzieci się rodziły
Nauczę się tam czegoś przydatnego? Będę musiała iść sama jeśli już, bo mąż kategorycznie powiedział, że nie pójdzie, a ja też nie chciałabym być jedyną samotną w szkole rodzenia. Proszę o rady
#dzieci #zwiazki #szkolarodzenia #szkolyrodzenia #pytanie
─
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link