Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
- “Yyy Marian, przestaw tę swoją Dacie na parking za hotelem bo ja chcę tutaj zaparkować.”
- “Mam na imię Mariusz, już przestawiam samochód, nie ma problemu.”
Mariusz zmieszany pobiegł przestawiać samochód, a Bernard po zaparkowaniu podszedł do nas i przywitał się z Julką mówiąc:
- “Ja p------e jak można takim gównem jeździć… cześć, jestem Bernard.”
Julce na widok Bernarda zaświeciły się oczy, zrobiło jej się słabo i powiedziała:
- “Cz.. cześć, cieszę się, że w końcu Cię poznałam…”
- “Powiedzcie Marianowi, żeby też nie wjeżdżał tym k---a zagazowanym złomem do garażu firmowego bo przecież jest zakaz LPG, już mu ostatnio to miałem powiedzieć ale zapomniałem.”
Potem weszliśmy do środka, każdy poszedł do swojego pokoju się ogarniać i przygotowywać na wieczorną imprezę. Do końca wyjazdu Bernard nie mógł odpędzić się od Julki, a gdy już wypili trochę więcej alkoholu siadała mu na kolanach, całowała go w policzek, a Bernard nie protestował i spędzał sobie miło czas w kobiecym towarzystwie.
Podczas tego wszystkiego Mariusz normik-zakolak próbował podchodzić do Julki, rozmawiać z nią, przynosił jej drinki natomiast ta go ostro zlewała i w pewnym momencie zaczęła już być dla niego bardzo niemiła. Ostatniej nocy Julka wskoczyła Bernardowi do łóżka i wyznała mu miłość na co Bernard odparł, że miłości nie będzie natomiast mogą spędzić razem noc. Jest to kolejny dowód na to, że bogate Chady nie muszą wydawać pieniędzy na kobiety żeby z nimi kopulować - one same pchają się im do łóżka. Mariusz na pewno zastanawiał się dlaczego jego znakomita Dacia Jogger, biceps 28 cm, żółte zęby i lśniące zakola nie wystarczyły by zdobyć wymarzoną Julkę… - rzeczywiście przyznaję to bardzo dziwna sprawa.
Następnego dnia Bernard nie chciał już mieć nic wspólnego z Julką ale ta wybłagała go tylko, żeby odwiózł ją do domu swoim Cayenne, więc wracaliśmy we 3, poniżej fotka z tylnej kanapy XD Pozdro!
#pasta #przegryw #chadowezycie #motoryzacja #spiritualchad