Wpis z mikrobloga

• 0
@Falcinho dzisiaj przyszedł mi fifine am8, trochę byś musiał dołożyć ale moim zdaniem warto. Swój wcześniejszy kupiłem po taniości i szkoda nerwów serio. Am8 na amazonie za 216 zł.
  • Odpowiedz
@xwhite: i jak Ci się sprawuje powiedzmy na Ts czy dicord? bo ja albo po tym mikrofonie spodziewałem się czegoś innego, albo mam zwalony egzemplarz, bo po usb jest strasznie cicho :/ mam na tej podstawce, co była w pudełku
  • Odpowiedz
  • 0
@trzebachciec tak sam mam na podstawce. Ja mam gain analog na mikrofonie na 100% + w ustawieniach mikrofonu w panelu windowsowym podbite tez na 100%, do tego mam w voicemeeter banana gain podbity na full i dodany limit decybeli czy tam zbierania (nie znam sie na terminologii) by przy tak mocnym gainie nic nie trzeszczało i jest wszystko ok. Jedyne co to trzymając go na biurku mocno zbiera mi dźwięki z
  • Odpowiedz
@xwhite: Ja się bawiłem chyba z tydzień...kabel usb też zmieniałem ale nic to nie pomogło, w audacity wykres przy nagrywaniu nawet nie chciał się za bardzo ruszyć, dopiero jak prawie jadłem gąbkę z tego mikrofonu to dźwięk był akceptowalny, też wszystko na 100%. Ja wiem że to dynamik, ale kurde no na recenzjach ludzie go mieli dalej odsuniętego i jakoś to lepiej brzmiało. Poza tym dużo postów w necie z
  • Odpowiedz
  • 0
@trzebachciec upewnij się jeszcze raz, że gdzieś nie masz obniżone zbieranie, i jak wszystko jest cacy to reklamuj. Ja na moich ustawieniach mogę pół metra od mikrofonu mówić normalnie i słychać mnie wyraźnie
  • Odpowiedz
Nigdzie właśnie nie miałem, suwak w windowsie nic nie dawał, mogłem sobie dać na zero, a mikrofon dalej nagrywał tak samo. O Panie, pół metra od mikrofonu to musiałbym się drzeć. Poszedł zwrot i tyle, szkoda nerwów.
  • Odpowiedz