Wpis z mikrobloga

Mam takie poczucie, że z tym Bleed Lacerate Gladem to był zbiorowy trolling ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trzeba było grać EA balistę na start to już bym czerwone mapy śmigał, a nie zdychał na białych xD

Póki co nadal walę Sunderem z 2-handed axe, bo nie mam nic dobrego z 1h, ale podejrzewam, że brak bloku to właśnie główne źródło problemów, które mam obecnie z tym charem.

No i Lacerate of Haemorrhage by się przydało stać xD

#pathofexile
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KrystJan: Raczej przyzwyczaiłem się, że zwykle jak coś w miarę gładko idzie przez końcówkę kampanii to i na białych mapach z pojedynczymi modami sobie poradzi xD

Ale masz rację, pora na respec pod blok, nie wiem po c--j marnować czas :D
  • Odpowiedz
@WaveCreator: Ja gram właśnie tym lacerate i gra się bardzo dobrze. Jak zrobisz blok na maxa i te resy po 78 to w sumie prawie nie padam, dmg jeszcze średni ale axe tylko 400dps i gemy 0 quality :)
  • Odpowiedz
  • 0
@KrystJan: @Cenwargh: Działa, działa, kupiłem topór za 10c, wrzuciłem byle jaką tarczę i od tego czasu zdechłem raz, od jakiegoś slama na żółtym T6 xD

Nadal nie przesiadłem się z Sundera na Lacerate, ciągle 4 sockety, ale od wczoraj przeszedłem z -15% chaos resa to +60, do tego ele już dawno zacapowane.

Na razie tylko białe odhaczone, ale w końcu mam fun z gry tym typem postaci -
  • Odpowiedz