Aktywne Wpisy
stormi +30
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
N-Avoie +14
Pytam na poważnie. Uznajecie mnie za nooba, ale ja to muszę wiedzieć.
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Bohdan czervak nie ma rozumu i godności człowieka.
Sejm Polski niemal jednomyślnie (427 – za, przeciw – 0, wstrzymało się – 7) poparł uchwałę potępiającą ideologię i symbolikę OUN i UPA, profanującą pamięć o naszych Bohaterach, oskarżonych o „ludobójstwo” i inne zbrodnie, które popełnili bez udziału
Tak, nie myliłem się, zrobił to polski parlament, a nie rosyjska Duma Państwowa. Chociaż nie wątpię, że taka uchwała zostałaby w Moskwie przegłosowana jednomyślnie.
Pewnego razu dowódca kompanii zauważył naszego żołnierza „Dyatku”, że nie nosił on statutowego szewronu OUN z mieczem Trident. Dlaczego „Dyatko” odpowiedział, że tę jodełkę można z niego usunąć tylko razem ze skórą.
Polacy nigdy nie zrozumieli, że OUN i UPA już dawno stały się źródłem, z którego naród ukraiński czerpie siłę w tej wojnie. Nie chcą widzieć, że „Diatko” i ludzie mu podobni chronią Polskę i Polaków przed bardzo realną katastrofą, która gromiła nad Europą
No bracia pokazują jak bardzo nas cenią xD