Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +123
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Znalazłem na parkiecie banknot za który będę mógł kupić sobie 4 zestawy obiadowe w barze mlecznym Tęczowy. Życie jednak jest piękne.
@nobrain: Jadłem raz u Geslerowej, tego drogiego na spróbowanie, raz... jest taki sam jak mój ;)
Ja wiem, że jej restauracja to nic nadzwyczajnego ale wyżej niż w takich się w życiu nie stołowałem a
@nobrain: Jadłeś kiedyś prawdziwą włoską pizze? bo są ohydne i wcale niepodobne do tego co w Polsce jes tuważane za pizze włoską zresztą podobnie na reszcie świata, skoro tego nie wiesz to nie jadłeś nigdy prawdziwej, oryginalnej pizzy włoskiej xd
Ja ogólnie mało fastfoodów jadam, pizze jem "za kare:, wszystkie są przeciętne la mnie, chyba że ktoś zrobi