Wpis z mikrobloga

zle sie stolujesz. restauracje gdzie robia tak dobrze jak ty albo gorzej to po prostu budy z zarciem. nigdy nie przebijesz dobrego kucharza. dlatego haslo domowe jedzenie jest slabe bo srednio to ja w domu moge miec.


@nobrain: Jadłem raz u Geslerowej, tego drogiego na spróbowanie, raz... jest taki sam jak mój ;)
Ja wiem, że jej restauracja to nic nadzwyczajnego ale wyżej niż w takich się w życiu nie stołowałem a
  • Odpowiedz
@voldi jak ty jestes w stanie zrobic sobie pizze taka jak najlesze knajpy w neapolu, burgery takie jak w chicago, sushi jak w japonii czy eksperymentujesz jak w lokalach michelina to jestes ewenementem i nie o tym mowilem. ludzie w ogromnej wiekszosci nie gotuja tak jak zawodowi kucharze. tak samo nie naprawiamy tez aamochow jak zawodowi mechanicy i chodzimy popatrzec na lebrona jamesa bo sami nie potrafimy tak grac w kosza.
  • Odpowiedz
jak ty jestes w stanie zrobic sobie pizze taka jak najlesze knajpy w neapolu


@nobrain: Jadłeś kiedyś prawdziwą włoską pizze? bo są ohydne i wcale niepodobne do tego co w Polsce jes tuważane za pizze włoską zresztą podobnie na reszcie świata, skoro tego nie wiesz to nie jadłeś nigdy prawdziwej, oryginalnej pizzy włoskiej xd
Ja ogólnie mało fastfoodów jadam, pizze jem "za kare:, wszystkie są przeciętne la mnie, chyba że ktoś zrobi
  • Odpowiedz