Wpis z mikrobloga

Szefito już nie trzyma ciśnienia. Jak nie pasują komentarze - banujemy xD
I tak chłop będzie miał swoją banieczkę, niczym sławuś, kosno i pato i farara. Nie widzą innej perspektywy - mają rację.
Śmiechu warte #kononowicz
#pastorstreamy to #patostreamy a Sławomir Nowak, Rafał Kosno i Katarzyna Siewierska znają się na tym najlepiej
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OrgStJones: dokładnie, kasowanie komentarzy, banowanie. Na filmach teksty " nie pucujcie się tak w komentarzach, nie macie o niczym pojęcia ". Wypisz- wymaluj jak u olo .Ta sama liga. Mnie wystarczy , nie sobie słodzą bez mojego kibicowania.
  • Odpowiedz
  • 10
@bellacavem: Noo nie do końca ta sama liga - to szefito zaczyna od wyzywania ludzi jak jakiś typowy bezmózg. Ludzie mu odpowiadają i za to się obraża. Olgierdano raczej wyzywa tych, co nadepnęli mu na odcisk. To taka drobna różnica
  • Odpowiedz
@OrgStJones: Próbowałem oglądać ten jego "kontent" ale się nie da, stężenie Choroszczy ogromne .XD

Nie wiem o czym on w ogóle p------i ale już taniec Fariry czy szczanie po drzwiach są skuteczniejszymi środkami bojowymi niż to jego ględzenie.
  • Odpowiedz
  • 0
Szefito już nie trzyma ciśnienia. Jak nie pasują komentarze - banujemy

@OrgStJones: Skąd ja to znam? Moja teoria z d--y, że to zaginiony bliźniak Wójcika, coraz bardziej prawdopodobna xD
  • Odpowiedz