Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Dla tych z Was ,którzy mają zakodowany mleczny kanał krótki opis najnowszego odcinka. Krzysiu smutny, markotny,przygaszony jak na screenie.Dostał pocztówkę z Krakowa, list nr 1. z monetami, jednym papierosem i jakimiś bambetlami oraz list nr 2. W tym bandycki widz napisał, że po odejściu Krzysia na Szkolnej będzie b----l pod kierownictwem srawka. Do listu pacjent dołączył woreczek strunowy z próbką - zagadką. Chłopskie, dziecięce czy zwierzęce - taka zagadka. Oprócz tego Krzysiu ma kilka awizo na pocztę na Baciaczki, ale statyworedaktor nigdzie go nie zawiezie. To kara za kłamanie publicznie i wyzywanie arona od menela. " Kiedyś nonstop jeździłeś ,tylko zodiak/kerfur, Elewatorska, trójeczka. A teraz cie wozić bo ty sprawy w urzędach załatwić musisz.Taxi bierz i jedź" - tak pyskuje podnóżek. Nawet wiśni pomoger nie narwał dla Krzysia, bo on nie sięgnie a na dach właził nie będzie. I on nie jest opiekunem Krzysia, może przestać przyjeżdżać. Te słowa troszkę oburzyły Krzysia, zadzwonili do dzielnicowej naskarżyć, ale niestety włączyła się poczta głosowa. Potem oberwał srawek, który kiedyś mieszkał na Szkolnej po sąsiedzku w pałacyku zbudowanym z ukradzionych materiałów ze Spomaszu a potem spowodował wypadek. A na Alei Solidarności srawek wynajmował mieszkanie w którym ukrywał majora. I ogólnie srawek aż się pali by domek drewniany przejąć - " pół na pół się podzielicie ".Tako rzekł Krzysiu. #patostreamy
bellacavem - #kononowicz 
Dla tych z Was ,którzy mają zakodowany mleczny kanał krótki...

źródło: 1000004394

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Creyshi: oglądam wszystkie odcinki z Krzysiem, i u ekypy , i u kosnoludka. Sypukcji nie mam, adblocka - tak. Tutaj lajkuję każdy ciekawy, śmieszny, pomysłowy wpis .Kto jego autorem nie interesuje mnie. Podobnie jak prosiłem o przysługę wielu innych zacnych Wykopków - Ciebie również proszę o dodanie mnie na swoją czarnolistę i wszyscy będziemy zadowoleni. Pozdrawiam, Iza z mlecznej ekypy.
  • Odpowiedz