Nie ma takiego dowodu powtarzam jeszcze raz. Jest nagroda kawalerka 25m na Bemowie dla człowieka który wskaże cień dowodu, że Donald Tusk wiedział o kredycie 0%.
Po prostu nie wiedział proszę sobie wyobrazić, znaczy wiedział albo nie wiedział, ja nie wiem czy wiedział ale istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział.
Jest nawet taka wypowiedź Hetmana który zorganizował to spotkanie przed ucieczką do europarlamentu, on powiedział taki zmęczony do Czaskoskiego: Zrobiłem coś strasznego, ale imię Donalda Tuska pozostanie nieskalane. Z czego można by wnioskować, że on po prostu nie raczył Słońce Peru o tym poinformować.
@kolega_z_sasiedztwa: Źle im z oczu patrzy, nie napiłbym się z nimi bo bałbym się że mnie okradną. Również nie zaprosiłbym do domu z tego samego powodu.
@kolega_z_sasiedztwa: nie ma dowodów na to że Donald Tusk wiedział że kredyt 0% spowoduje wzrost cen, do końca życia był okłamywany przez swoich ministrów, którzy mówili że z ich modeli wynika że nie wzrośnie
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
Po prostu nie wiedział proszę sobie wyobrazić, znaczy wiedział albo nie wiedział, ja nie wiem czy wiedział ale istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział.
Jest nawet taka wypowiedź Hetmana który zorganizował to spotkanie przed ucieczką do europarlamentu, on powiedział taki zmęczony do Czaskoskiego: Zrobiłem coś strasznego, ale imię Donalda Tuska pozostanie nieskalane. Z czego można by wnioskować, że on po prostu nie raczył Słońce Peru o tym poinformować.
FUD DOJCZLAND ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #4konserwy #bekazlewactwa #nieruchomosci #polityka #konfederacja #neuropa
Tusk nie tylko wie o dopłatach, zdaje sobie też sprawę jakie skutki przyniosą.