Wpis z mikrobloga

Dobre uśmiałem się

Naczelny dowódca Syrski uważa, że ​​powrót Krymu jest nadal realnym scenariuszem, podobnie jak powrót do granic z 1991 roku. Powiedział też, że Ukraina stara się ratować życie, zamiast wysyłać żołnierzy na śmierć tylko po to, by bronić ruin.

#wojna #ukraina
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dobre uśmiałem się

@Stay12: Dlaczego? W naszym interesie jest to aby Ukraina odzyskała wszystkie tereny od terrorystycznej rosji.
Ukrainę można lubić / nie lubić, ale walczą z naszym wrogiem.
  • Odpowiedz
@Stay12: widać uruchamia program RWD, coś mówić musi. Już politycy UA zaczynają krążyć nad nim jak sępy i jego nazwisko zaczyna być otwarcie omawiane jako porażka dowodzenia... Zobaczymy co z tego wyniknie...
  • Odpowiedz
Stay12 kiedy ważny Ukrainiec powie coś negatywnego o szansach Ukrainy: uuu patrzcie, i co wykopki? Co tam ukrofile?

Też stay12 kiedy ważny Ukrainiec powie coś pozytywnego o szansach Ukrainy: hehe ale śmieszne, patrzcie jaki debil
  • Odpowiedz
walczą z naszym wrogiem

@Komorczak: to dobrze. Ale kogo obchodzi czy odzyskają jakieś ryiny czy krym. Mnie to bez różnicy. Rosjanie mogą nawet Kijów zdobyć, byle tylko nie doszli do granicy z PL
  • Odpowiedz
trzeba być głupcem mówić takie rzeczy nierealne .

@Stay12: Żadnego odzyskiwania Krymu nie będzie. Nigdy, przenigdy wiadomo jak Ukraina pręży muskuły to nic z tego nie będzie. Ograł was Zelensky jak dzieciaki w piaskownicy, jak dzieciaczki w przykrótkich spodenkach.
  • Odpowiedz
że ​​powrót Krymu jest nadal realnym scenariuszem

@Stay12: Każdy logicznie myślący człowiek wie, że to niemożliwe, natomiast jego wypowiedź zupełnie zrozumiała i rozsądna. Dlaczego miałby przed negocjacjami pokojowymi minimalizować żądania Ukrainy? Poza tym dochodzą kwestie morale (armii i społeczeństwa) oraz polityczne (wsparcie zachodu).
  • Odpowiedz