Wpis z mikrobloga

#kononowicz
No i Krzysiu przyznał się, że kłamał w rozmowach telefonicznych. Zrobił to specjalnie, żeby ktoś do niego przyjechał. Wydzwaniał też ponoć do dzielnicowej z tą samą bajką o głodzie i pragnieniu bolesnym. srawek dzwonił, że masz pod drzwiami zakupy ? Krzysiu: " ale wiesz ,że ja dźwigać nie mogę". statyworedaktor zapowiedział, że idzie na urlop, rafau będzie zaglądał . " Co dwa dni przyjedzie , jaki wy opiekuny ? Ja gospodarz, słuchać mnie macie". I ogólnie srawek, kosnoludek i statyworedaktor mają poodblokowywać Krzysia w swoich telefonach bo on porozmawiać z nimi chce, pomóc jemu trzeba a oni nie odbierają.Tacy opiekuni z nich. #patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bellacavem: Oczywiście, że kłamał. Ale oni jako "opiekunowie" nie mogą ignorować takich słów. Niech trzymają wartę albo będzie powód do kolejnego zawiadomienia służb XD
  • Odpowiedz
@bellacavem: A to ktoś uwierzył w to pieprzenie Knura? Przecież wiadomo, że on nawet obłożony żarciem pod sufit stwierdziłby, że nie ma co jeść i żeby do niego przyjechać, bo zwyczajnie potrzebuje atencji. Pamiętam jak Barnej wiózł go do szpitala, to też gadał, że go głodzą i żeby mu kupić baniak szczawiówki i cztery kotlety. W tym samym czasie w domu psuły się tony żarcia z paczek.
  • Odpowiedz
  • 1
@Benjaminex: wiem o co chodzi Tobie. Ale po intro wychodzą na dwór, Krzysiu już ogolony, ostrzyżony , temat jest drążony i ponownie Krzysiu przyznaje się do kłamstw. Ta scenka z początku wysrywa fucktycznie stara i aż zacierałem rączki by zawiadomić wykop, że film stary dodali.
  • Odpowiedz