Wpis z mikrobloga

Trump:
- gruzuje Bidena w debacie
- regularnie gra w golfa
- po zamachu na wlasne życie od razu wstaje i dodaje otuchy wyborcom

Biden:
- nie wie gdzie jest i jak się nazywa
- nie potrafi wejść po schodach bez wywrotki
- myli Zelenskiego z Putinem
- nie panuje nad zwieraczem

Lewactwo: Haha i co prawaki? Nagle wiek nie ma dla was znaczenia? Przecież Trump też jest stary.

#usa #wybory #biden #trump #bekazlewactwa #polityka
  • 51
  • Odpowiedz
@Nestoreish Trump nie dopuszcza do konfliktu zmuszając Ukrainę do oddania częsci własnego kraju. No gołąbek pokoju prawdziwy. Jak nas zaatakują to po prostu oddajmy im Podlasie i kłopot z głowy. Wy w tej konfie macie coś ze łbem
  • Odpowiedz
Trump:

Ciągnie ruskiego #!$%@?

@tomekruslan: zwłaszcza jak powiedział szwabom 'ale wy gnoje mieliscie placic 2% pkb na nato, a w miedzyczasie robicie interesy z ruskimi ciągnąc gazociągi, uzależniając się od ruskich surowców i myślicie, że jak będzie wojna to my mamy przyjść z pomocą'.

Prawda jest taka, że za trumpa był spokój. Może przypadek, ale za bidena i chińczycy i ruscy i nawet korea północna leci w #!$%@? wlezie, a
  • Odpowiedz
@VZee W którym miejscu napisałem kompletne głupoty? Wskaż, gdzie się mylę. Stosunek Trumpa do Izraela znam, ale fakty są takie, że Biden dostarcza Izraelowi bomby, które bombardują ludność cywilną w Gazie - gdzie tu znalazłeś kompletną głupotę? Czyżby Twój fanatyzm sprawił, że znalazłeś w moim tekście coś, czego nie było? Krytykuję Bidena za wsparcie Izraela w ten sposób, a to że zakładasz, że Trump będzie robić to samo nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
@AndrzejBabinicz: ale nie ma miejsca na tryb przypuszczający, bo Trump już był prezydentem i udzielał Izraelowi o wiele większego wsparcia, jako że jego elektorat, w odróżnieniu do Bidena jest jednoznacznie pro-izraelski. Nie wiem co to debilne sprowadzanie sprawy do absurdu komentarzami gwałtach na osiągnąć, ale z tego co wiem, jeden z kandydatów zawierał w przeszłości ugody w sprawach o molestowanie.
  • Odpowiedz
@VZee Pięknie uciekasz od meritum. Odniosłeś się do mojej wypowiedzi, że to kompletne głupoty, ale znowu nie wykazałeś, gdzie konkretnie się mylę i co jest w tym głupiego, zamiast tego ciągle przekierowujesz temat w stronę Trumpa, o którym nic nie mówiłem. Faktem jest, że Biden dostarcza Izraelowi bomby, którymi bombardowani są cywile w Gazie. To fakt. Rozumiem, że ci to odpowiada, bo Trump robiłby to samo? Dlatego dałem przykład z gwałtem,
  • Odpowiedz
@AndrzejBabinicz: nie no chłopie, USA wspiera militarnie Izrael, zrobiłeś odkrycie roku, naprawdę. Powinieneś o tym napisać do jakiegoś periodyku zajmującego się geopolityką, pewnie będą ten temat chcieli dać na okładkę.

Twój komentarz jest kompletnie od czapy, bo w amerykańskim mainstreamie nie ma ani jednej osoby, która by podjęła inną decyzję, a komentujesz to kiedy w opozycji masz jeszcze bardziej pro-izraelską postać.
  • Odpowiedz
@VZee mój komentarz jest stwierdzeniem faktu, a ty stwierdzenie faktu nazwałeś kompletną głupotą, więc jeszcze raz - Biden wysyła do Izraela bomby, które bombardują ludność cywilną w Gazie. Na uniwersytetach w USA są organizowane protesty z tym związane - te protesty są wg ciebie kompletnie od czapy, bo Trump jest bardziej proizraelski. Czyli nie można protestować, ani stwierdzać faktów.
  • Odpowiedz
@AndrzejBabinicz: no wysyła, a w tym czasie lewicowe formacje protestują. Takie są fakty. Faktem również jest to, że gdyby jakimś sposobem Żaba Kermit wygrała wybory na prezydenta USA, to też by następnego dnia wysłała grupę okrętów z lotniskowcem na Morze Śródziemne i przekazała systemy NASAMS oraz rakiety Tomahawk Izraelowi.
  • Odpowiedz