Wpis z mikrobloga

J--------e xD Przecież to normalnie wstyd aby gierka przez tyle lat nie poczyniła jakiś znacznych ulepszeń. Publiczność na trybunach wygląda prawie jak z epoki PS2 tylko że nie jest płaska. Ale tak samo sztywna i sztuczna. 0 prawdziwych przyśpiewek kibiców. Zero jakiś autentycznych stadionów np z Polski. Komentarze komentatorów to już j--------e xD od 10 lat 0 zmian nie chce się tego słuchać od pierwszego meczu. A Lewandowski to wygląda gorzej od Lewandowskiej w tej grze. I oni biorą za to 350 zł co roku? #gry #pilkanozna #fifa
Megasuper - J--------e xD Przecież to normalnie wstyd aby gierka przez tyle lat nie p...

źródło: temp_file8892928309577937587

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megasuper: to samo mówię od 5 lat.

xD kiedyś, ktoś by ogarnął, że powinna być aktualizacja, zmiana składów, dodanie czegoś i tyle. Tutaj zmienia się numerek jak rok, leszcze płacą 349zl xD i pyk można czekać rok na małą aktualizacje.

Sam instaluje nowa jak się dopiero w gamePass pojawiła xD
  • Odpowiedz
  • 19
@allX Na których zarabiają więcej niż na samej grze. Gracze sami psują rynek a potem zdziwienie, że poziom leci w dół.
  • Odpowiedz
@Megasuper: Kiedyś to byli czasy, FIFA 08, Mega Patch PL i się grało na wiernie odtworzonych polskich stadionach - cudeńkach sprzed e-----------a () I jeszcze te nie-elektroniczne bandy reklamowe z firmami które się kojarzy a 90% już nie istnieje ehhh
johnkashtan - @Megasuper: Kiedyś to byli czasy, FIFA 08, Mega Patch PL i się grało na...

źródło: 1030894390

Pobierz
  • Odpowiedz
@Megasuper myślę że oni mogli by z łatwością zrobić wszystko co potrzebne żeby ta gra była 9/10.
Tylko po co? A co będziesz sprzedawał za rok, dwa, trzy? Tu maja się zmieniać nieistotne gówna, pod płaszczem rewolucji a wszyscy z uśmiechem co roku wyskoczą na to 3 stówki. Do tego rekordowe zyski z fc pointsow. Frajerów trzeba golić.

I tak co roku.
  • Odpowiedz
@Megasuper: Grałem od fify 07, co roku kupowałem nową część. Coś tam się jeździło na turnieje, nawet kilka się wygrało, zawsze z fifą miało się fajne wspomnienia. Mam największy sentyment do 13-stki i 14-stki (wrzutki na Benteke aż się łezka w oku kręci). Po dodaniu kobiet do drużyn facetów i zrównaniu ich overali z legendami piłki nożnej zaprzestałem grania w to, pewnie poleci hejt ale dla mnie to przesada. Czekam
  • Odpowiedz