Wpis z mikrobloga

Oferuję 10 000 zł dla osoby, która mi pomoże, abym normalnie funkcjonował, nie chciał się zabić i nie ciął jak przed chwilą czwarty raz w tym miesiącu. Wydałem pewilnie więcej na wszystkich lekarzy badania i leki, które mi nie pomogły, pomijając zmarnowanie czasu.
Piszę serio.
#przegryw
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blargotron: właśnie myślałem, żeby zostać terapeutą i robić terapię w stylu Andrewa Tate. Rano wyciągnąłbym cię z wyra z szmaty i kazał robić pompki, potem trening i sparing, handel kryptowalutami, spotkanie z innymi G na którym byśmy spalili cygaro i omówili biznesy. Wieczorem byśmy skoczyli do klubu nocnego lub burdelu. Terapie byśmy skończyli na stworzeniu dochodu pasywnego czyli własnego januszeksu.
  • Odpowiedz
@blargotron: Wstawiasz nagie kucyki wiec to biwrdolenie o aseksualnosci to cope totalny żeby uciec idz po prostu do prostytutki poruchaj znajdz sobie dziewczyne jak potrzebujesz to zrob operacje plastyczne wlosow itp
Jak bedziesz atrakcyjniejszy to ludzie beda się wobec ciebie lepiej zachowywac do tego skille ogarnij zeby ego podbic i lecisz z tematem
Zeby terapie dzialaly to musza isc za nimi dzialania bo samoe manifestacje i faszerowanie sir lekeami ktore
  • Odpowiedz
@blargotron: typowy incel szuka ratunku w lekach porzuca wszelkie ludzkie wartosci a potem placze ze on nie jest jak inni oczywiscie siedzac w samotnosci i obalajac kite w placzu do kucykow
Ale nie daj boze ktos mu powie ze moze sam sobie nogi podklada i po prostu brakuje mu normalnosci to oburzony chodzi i szuka kolejnej ideologi co mu powie ze to nie w nim jest problem i on jest
  • Odpowiedz
@blargotron: ja nie incel
idzie zwalic konia pod kucyki bo on asex i go jakies "tfu" lochy nie obchodza zeby 5 min pozniej wchodzic i pisac o zlych polkach z zwierzecymi rzadzami to juz jaksi wyzszy etap wyparcia
  • Odpowiedz