Wpis z mikrobloga

@adhonores: No kurde, serio? Jak to możliwie najbardziej prymitywny design jaki może być . . .
Jeszcze T7 wydaje się dobrym i sprawdzonym wyborem. Ale design V85TT to miód na moje oczy, no i WAŁ

• Odpowiedz
@mpetrumnigrum: no, tylko Pol Tarras albo inny Blazusiak da radę. Pojechałem załadowanym pod korek trampkiem z żoną na plecaku do Kirgistanu i Tadżykistanu. Cała granicą z Afganistanem to luźny piach. Moje doświadczenie w ogrodzie przed wyjazdem: jakieś 3wjazdy w teren na dr650rs. Zero gleb i za duzo reszta ekipy na nas nie musiała czekać.
@kipowrot oczywiście piszesz z doświadczenia? Zobacz czym jechali pierwsze Dakary. Albo ile gutkow przejechało Dakar
  • Odpowiedz
no, tylko Pol Tarras albo inny Blazusiak da radę. Pojechałem załadowanym pod korek trampkiem z żoną na plecaku do Kirgistanu i Tadżykistanu. Cała granicą z Afganistanem to luźny piach. Moje doświadczenie w ogrodzie przed wyjazdem: jakieś 3wjazdy w teren na dr650rs. Zero gleb i za duzo reszta ekipy na nas nie musiała czekać.

@conejo89: tak się składa że hymmmm nie rozumiesz co to jest luźny piach, ty mylisz piach z mała
mpetrumnigrum - >no, tylko Pol Tarras albo inny Blazusiak da radę. Pojechałem załadow...
  • Odpowiedz