Aktywne Wpisy
Quear +2
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +7
Top1 najlepszych czesci kobiety
2) To, że zjadłeś pizzę stojąc w kolejce do głosowania, nie oznacza że to ona była powodem by głosować.
3) Jeśli partia nie zdobyła samodzielnej większości, to może spełnić tylko te obietnice wyborcze, na które zgodzą się jej koalicjanci.
4) Śledztwa prokuratorskie i sprawy sądowe od ich rozpoczęcia aż do momentu faktycznego skazania polityków w naszym kraju to nie jest kwestia tygodni ani miesięcy, tyko lat.
5) To, że Kamiński i Wąsik właśnie popijają piwko w Brukseli zamiast gnić w polskim więzieniu, nie jest wynikiem dogadania się okrągłostołowej bandy czworga, zasady "my nie ruszamy waszych, a wy naszych" ani pustych obietnic co do rozliczeń. Tylko tego, że Duda jest prezydentem dzięki głosom #mimowszystkoduda i ma prawo łaski.
6) Poziomu inwestycji w kraju nie mierzy się doniosłością ich kampanii medialnych ani lajkami w necie, tylko liczbami, wskaźnikami i wykresami, takimi jak ten na obrazku.
Znacie jeszcze jakieś z pozoru oczywiste sprawy, których wykopowe #4konserwy nie potrafią ogarnąć umysłami?
#polityka #neuropa #bekazpisu #bekazkonfederacji #pytanie
7) pomaganie Ukraińcom jest w naszym interesie