Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopyto96 +148
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Bo ja taki mam i bynajmniej nie jest to klasa F czy G.
#samochody #motoryzacja #carboners #alfaromeo
@basssiok: wszedł do produkcji w zeszłym roku, a jak dla mnie wygląda na minimum 15 lat... zupełnie inna linia przednia, wyglądająca bardzo słabo, oczywiście porównując do niesamowitej 159
Komentarz usunięty przez autora
Mimo wszystko A5/A7 (czy tam RS5/RS7) to również piękne auta ;)
@przemek6085: (#) Jesteśmy wskazać :]
@Shodan56: oj no, zjadłem "w stanie" ;p
no i może też dlatego, że ta linia się bardzo opatrzyła na innych mercedesach, oczywiście szczególnie na klasie C
@przemek6085: myślę, że to kwestia indywidualna. ja szczerze mogę to samo powiedzieć zamieniając te auta miejscami
na deser Volvo C70 - jeeeeeezu, te proporcje i styl końca lat 90 - szaleję za nim (。◕‿‿◕。)