#dyson #odkurzacz mam problem ze wszędzie zachwalanym odkurzaczem, akurat mam starszy model bo dyson v8, ale czegoś nie rozumiem: - to normalne że jak mam jakieś okruchy na panelach albo żwirek to muszę kilka razy przejechać po tym żeby to sprzątnąć? Albo rozrzuca mi do tyłu zamiast wciągnąć.
To tak ma działać? Myślałem że można tym zastąpić tradycyjny odkurzacz, ale przy takiej skuteczności nie widzę tego
Myślałem że można tym zastąpić tradycyjny odkurzacz
@glos_zenady: Co prawda mam roborocka jeszcze, ale nawet gdybym go nie miał to bez problemu można takim dysonem zastąpić tradcyjny odkurzacz. U mnie na pewno nie trzeba jeździć parę razy aby zebrało okruchy, wciąga od strzała (wersja v12).
@glos_zenady: Jak odkurzam w okolicach kociej kuwety, gdzie jest rozsypane od ciula żwirku, to faktycznie tak jest, że muszę parę razy przejechać. Jak dla mnie to kwestia tego, że szczelina między szczotką a plastikiem nie jest największa. Ale osobiście nie oddałbym mojego V15 za inny odkurzacz :)
mam problem ze wszędzie zachwalanym odkurzaczem, akurat mam starszy model bo dyson v8, ale czegoś nie rozumiem:
- to normalne że jak mam jakieś okruchy na panelach albo żwirek to muszę kilka razy przejechać po tym żeby to sprzątnąć?
Albo rozrzuca mi do tyłu zamiast wciągnąć.
To tak ma działać? Myślałem że można tym zastąpić tradycyjny odkurzacz, ale przy takiej skuteczności nie widzę tego
@glos_zenady: właściwie to ma działać inaczej
Ja zastąpiłem i jest git więc chyba można
@glos_zenady: Co prawda mam roborocka jeszcze, ale nawet gdybym go nie miał to bez problemu można takim dysonem zastąpić tradcyjny odkurzacz. U mnie na pewno nie trzeba jeździć parę razy aby zebrało okruchy, wciąga od strzała (wersja v12).
Ale osobiście nie oddałbym mojego V15 za inny odkurzacz :)