Wpis z mikrobloga

• 17
@TwujKoshmar ta, wnosi. Swoje uzależnienie od posiadania racji nawet jak od tej racji jest bardzo odległy. Typ jest giga degeneratem który się myje raz na miesiąc albo i rzadziej ale nie przeszkadza mu to komentować nawet jakieś lifestylowe materiały i dawać porady od siebie xD

Niech on się skupi na gierkach bo odkąd na kanale jest coraz więcej polityki to jest kapa.
  • Odpowiedz
@Antorus: a i z gierkami przegina pale, ja wiem ze wow zjechał w dół ale nagrywać tonę materiału jak jest c-----y a potem i tak w niego n--------a godzinami to wielkie xd
  • Odpowiedz
@goferek: wina oglądających. Youtuberzy dają kilka miniaturek i potem widzą które klikają się najlepiej i niestety te z wykręconymi ryjami wygrywają za każdym razem
  • Odpowiedz
@nairoht: a nasz polski Asmongold to Kiszak, wielki k---a ludolog. Też ciągle nagrywa content o słabych ale popularnych grach, o samym D4 czy Starfieldzie wypuścił tyle materiałów że to naprawdę rzygać się już chciało. Też ma prawie same materiały "reakcyjne"

Ja wiem, że te duże korporacje teraz robią straszną kichę ale to skoro te gry to kicha to czemu na okrętkę o tym nagrywają? Nie mogą pograć w coś fajnego
  • Odpowiedz
Ja wiem, że te duże korporacje teraz robią straszną kichę ale to skoro te gry to kicha to czemu na okrętkę o tym nagrywają? Nie mogą pograć w coś fajnego ze sceny indie?

@Antorus: bo przeklinanie i narzekanie się 'sprzedaje', ja nie wiem jak mi się coś nie podoba to w to nie gram, przestaje wspierać ale nie muszę na każdym kroku pisać że to chujnia bo może komuś się
  • Odpowiedz