Obserwuję Windy i ma do mnie dojść hardcorowa burza która wg Windy w tym momencie jest w Bydgoszczy. Z ciekawości- faktycznie jest teraz u Was? xD #bydgoszcz #windy #pogoda
@vivanat: Z tego patrzyłem to scenariusz dla tej okolicy jest taki, że w Bydgoszczy zaczną się formować komórki burzowe ok. godz. 15:30 może również już tam wystąpić burza i popadać, ale zdecydowanie bardziej rozbudowany układ przesunie się na Grudziądz (po 16-ej), następnie na Trójmiasto (17:30 ?).
@balrog84: @vivanat windy nic nie prognozuje, windy zbiera prognozy z różnych modeli które możesz sobie przełączać, w jednym jest w Bydgoszczy teraz burza, 6 innych pokrywa się mniej więcej ze stanem faktycznym (czyli z tym co pokazują na radarze)
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
#bydgoszcz #windy #pogoda
tu masz dobry radar pokazujący gdzie leje i jak ten opad się przesuwa
https://radar-opadow.pl/
a tu polecam sobie
@balrog84: @vivanat windy nic nie prognozuje, windy zbiera prognozy z różnych modeli które możesz sobie przełączać, w jednym jest w Bydgoszczy teraz burza, 6 innych pokrywa się mniej więcej ze stanem faktycznym (czyli z tym co pokazują na radarze)