Aktywne Wpisy
Iudex +553
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +910
● YouTube / Odysee ▶ CeBe CeBe |🍺O PIWIE CAMBODIA
● YouTube / Odysee ▶ Hanys w Kambodzy | MAM DO SPRZEDANIA KHMERSKIE STROJE
⭐️ kanał KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów dotyczących kambodżańskiego uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko;
⭐️ jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o kambodżańskim uniwersum to polecam do przeczytania szybki przewodnik na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
⭐️ KamboShoty znajdziesz na YouTube oraz na Odysee:
● KamboShoty ▶ główny kanał;
● KamboShoty #SHORTS ▶ kanał z pionowymi filmami shorts;
● KamboShoty PRZEWODNIK ▶ kanał z
filmami wyjaśniającymi kambodżańskie uniwersum;
● KamboShoty LIVE ▶ archiwum transmisji na żywo zebrane z różnych kanałów;
● KamboShoty MUSIC ▶ kanał z muzyką;
● KamboShoty DAILY ▶ archiwum starych materiałów dla patronów Miszy, które niegdyś wyciekły do Internetu.
⭐️ Listę wszystkich powiązanych z KamboShotami stron znajdziesz tutaj;
⭐️ jeśli jesteś zainteresowany założeniem konta na Odysee, możesz wspomóc KamboShoty korzystając z tego linka ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
▶ #kamboshoty ◀ | #raportzpanstwasrodka #raportzakcji