Aktywne Wpisy
robert5502 +237
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Mirellllssse +5
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Apple - pre market 228.20 short najlepiej do 220
Tesla - pre market 236 - short sądzę że do 230 powinno powinno polecieć
Xlk - 231.87- (sądzę że 225 i zamykam to bo jest szansa że będą chcieli to za wszelką cenę wyciągać) - short najlepiej niech podbija na początku sesji i od razu krótka pozycja
Iwm - tu wygląda to bardzo byczo, ale jest możliwość że jeszcze ostatni raz to spuszczą do 205 - obserwuję (wczoraj już zamknąłem na tym longa)
vix - mam cichą nadzieję że od razu na początku sesji zostanie wyciągany
Nvidia póki co się uratowała - póki ma te min 125 (obecnie 127.40) z hakiem jest ok
#gielda
Póki co tak jak sądziłem że lecimy najpierw w górę - teraz najważniejsze dla mnie bo właśnie powchodziłem short na wszystkim, zobaczymy
Czasami tak robię - wczoraj gdybym grał opcje to pewnie bym nie zasną z emocji :)
Tesle trzymałem od początku sesji do samego zamknięcia spadła 8.5%, poza tym miałem również long na vix (jak podrosło 3.5 % zamknąłem) oraz long na nike - (dalej trzymam - dosłownie niech da jeszcze ciut więcej i zamykam) short na apple (zamknięcie jak spadło 2.5%) oraz na xlk (również zjazd o 2% do
Ja miałem wystawione kupno opcji Put na 498$ po 0.15$i jak poszła pompa na 499.5$ to ktoś mi to za tyle zlecenie chciało się wykonać tylko w momencie realizacji interactive brokers odrzuciło mi zlecenie z racji ze nie mam chyba ustawionego marginu na stocki :/ kojarzysz co tam trzeba włączyć?
Siemanko
Vix - weszło
Xlk - weszło, jakieś groszowe sprawy - tak jak pisałem że najlepiej niech to jeszcze wyciągną i wchodzę kolejnego shorta
Apple na zero
Swoją drogą dzisiaj będę polował na iwm na shorta póki co 215,54 na pre
Od razu wchodzę w short na otwarciu - jest opcja że to pociągną do tych 220 i wtedy dokładam kolejnego
Kolejna sprawa to dolar kosztuję teraz 104.084 - mam nadzieję że jeszcze dosłownie kawałek spuszczą i od razu ładuję long pozycje
Zastanawiam się nad xlk - póki co 234.68- wygląda byczo,ale jak bym to na
Kurde to Cię oszukali bo by Ci to weszło, idealne wejście miałeś ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli chodzi o QQQ, uważam że mogli się jeszcze postarać w piątek trochę i by było cacy w sensie bulish, ale tego nie zrobili, jak dla mnie to nie wygląda teraz zachęcająco na longa - sądzę że to spuszczą do 487.28 (tradingview)
Póki co 497.24
Tak samo podchodzę jak
Edit minimum 489.22 i tam bym to zamykał