Przeczytałem śmiesznny wpis, jako że jego autor ma mnie na czarnej liście i nie mogę mu odpowiedzieć to publikuję tutaj swoje przemyślania odnosząc się do jego słów:
Przez ostatnie miesiące lewactwo dwoiło się i troiło, by na każdym kroku wmawiać, że Braun to najlepszy przyjaciel AfD, niemiecki agent, zdrajca, a jak tylko dostanie się do unijnego parlamentu, to zaraz wejdą w koalicję i przeprowadzą rozbiór Polski.
Niestety dla opa to nie jest prawda. O AfD napisano dużo, głównie negatywnych rzeczy ale nikt nie twierdził że będą coś tworzyć z Braunem w PE.
Teraz w rzeczywistości ta S K R A J N I E P R A W I C O W A partia wprost odmawia z nim współpracy. Jak to wytłumaczycie? Zapraszam do fikołków.
A to bardzo proste i bez fikołków, jest dokładnie tak jak z JKM, oni mówią to co ich wyborcy chcą usłyszeć ale czego nie chcą realizować z powodu konsekwencji jakie by ich spotkały. A to skłania do refleksji że po prostu dla skrajnej prawicy, jaką jest AfD, poseł Braun jest zwyczajnie zbyt skrajny i/lub odklejony od rzeczywistości.
Mówiono za to o tym że AfD lubi Konfederację co potwierdza zaproszenie jej do współpracy w PE.
Cóż, to zaproszenie jest jednak znamienne a ktoś tu próbuje odwracać kota ogonem. Co nie @ibilon?
Cóż, to zaproszenie jest jednak znamienne a ktoś tu próbuje odwracać kota ogonem. Co nie @ibilon?
@aarahon: ten to jest geniusz, "czeka na odpowiedź", "zaprasza do dyskusji", "jak to wytłumaczycie", a jednocześnie to drugi l3stek który ma pół wykopu na czarnej bo trzęsie dupą że ktoś może odpisać coś nie po jego myśli w jego wpisach XD
Aż chciałem mu odpisać ale przypomniałem sobie, że to kolejny k0nfiarski
@aarahon: nie chcą zaprosić, bo antysemickie wypowiedzi. U nich społeczeństwo jest bardziej wyczulone na takie rzeczy. A jak Braun odpali gaśnicę to nie chcą się za niego tlumaczyć. Tu nie ma nic ideologicznego, a czysty pragmatyzm. Braun jest nieobliczalny i może im narobić szkód. Do tego ultra katolicyzm. W Niemczech raz, że jest dużo protestantów, a dwa że większa laickość społeczeństwa. Taka osoba jak Braun może bardziej zaszkodzić niż pomóc.
Niestety dla opa to nie jest prawda. O AfD napisano dużo, głównie negatywnych rzeczy ale nikt nie twierdził że będą coś tworzyć z Braunem w PE.
A to bardzo proste i bez fikołków, jest dokładnie tak jak z JKM, oni mówią to co ich wyborcy chcą usłyszeć ale czego nie chcą realizować z powodu konsekwencji jakie by ich spotkały. A to skłania do refleksji że po prostu dla skrajnej prawicy, jaką jest AfD, poseł Braun jest zwyczajnie zbyt skrajny i/lub odklejony od rzeczywistości.
Mówiono za to o tym że AfD lubi Konfederację co potwierdza zaproszenie jej do współpracy w PE.
https://wykop.pl/wpis/77157349/przez-ostatnie-miesiace-lewactwo-dwoilo-sie-i-troi
#konfederacja #bekazkonfederacji #afd #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #polityka
@aarahon: ten to jest geniusz, "czeka na odpowiedź", "zaprasza do dyskusji", "jak to wytłumaczycie", a jednocześnie to drugi l3stek który ma pół wykopu na czarnej bo trzęsie dupą że ktoś może odpisać coś nie po jego myśli w jego wpisach XD
Aż chciałem mu odpisać ale przypomniałem sobie, że to kolejny k0nfiarski
Komentarz usunięty przez moderatora