Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +419
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +108
#powodz Serce pęka
@Grooveer: PiS też mówił że nie chce 20 tys, a tylko w samym ubiegłym roku sprowadził 280 tys
Tylko PiS sprowadzał by byli do pracy a nie po socjal. Taka mała różnica.
@Rasteris: Raz że płaci a dwa że Francja to kraj ideologicznie mocno rozchwiany i to aż do poziomu jednostki. Jednocześnie uważają, że każdy człowiek jest równy i wolny oraz że są najlepszym krajem na ziemi i przemawia przez nich taka napoleońska imperialność i poczucie wyższości. Oni są tak samo dumni ze swojej tolerancji i tak samo by wszystkich nie-francuzów wywalili za