Aktywne Wpisy

dawid131 +153
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +109
źródło: IMG_5229
PobierzNa początku umówmy się - niektórzy właściciele psów są p----------i i szkodliwi społecznie i ostracyzm im się należy... jak psu buda. Niemniej wykopki, którzy są zanurzeni w #psiarze mogą mieć wrażenia, że tacy stanowią większość a nie margines.
@PiccoloColo: psiecków*
Wymyślają sobie problemy których nie ma i tak się nawzajem nakręcają.
@MateMizu kolejny wykopek, który wszędzie jeździ autem i nie dostrzega problemów zwykłych ludzi. Do tego trzeba wyjść na spacer czy pobiegać. Te poobsrywane trawniki i chodniki to sobie może wymyśliłam? Chcesz to ci prześlę zdjęcia na priv jak nie wychodzisz z domu.
Problemy was lemingów z wykopu. Wiadomo - wszyscy psiarze to brudasy, Anglicy to debile, wegetarianie to ekoszury, każda Niemka jest brzydka a każda Polka się puszcza, najchętniej Hiszpanowi. XD Kiedyś każdy z was kończy 16 lat i rzeczywistość weryfikuje te wykopkowe wyobrażenia o świecie.
Tak przeglądałem ten portal bez konta.
Długi czas.
Tak bardzo musisz karmić się negatywnymi emocjami? Ktoś Cię
@Etreum: Polecam wielkiego nochala na czarno, albo troll albo serio upośledzona baba.