Mam pytanie, może gupie, może mondre - nie wiem, bo się nie znam. Dlaczego na takim koncercie Metalliki publiczność nie jest w żaden sposób odseparowana od sceny, tylko bezpośrednio do niej przylega? Na innych koncertach zazwyczaj wygląda to tak, że: 1. Scena jest bardzo wysoka 2. Publiczność jest odgrodzona barierkami. 3. Pomiędzy barierkami a sceną jest wolna przestrzeń buforowa. 4. W wolnej przestrzeni buforowej są ochroniarze.
Czy to wynika z tego, że fani Metalliki to po prostu cywilizowanie ludzie na poziomie, którym można w pełni zaufać, potrafią się zachować i dobrze bawić? #metallica #koncert #muzyka
@yam_yeti: Kiedyś widziałem na YT, że jakiś fan ze snake-pit'a bodajże na trasie z ~2012r. złapał Hetfielda za dłoń podczas zbijania piątki i nie chciał puścić, jednak ten dość szybko się oswobodził - wkroczyła ochrona i osobnik został wyrzucony lub zmienił się jego sektor. ( ͡°͜ʖ͡°)
@zloty_wkret taka sytuacja jest tylko od strony Snake pit, czyli takiego Golden Circle. Od zewnetrznej strony jest juz przestrzen do barierek i ochrona. Wejściówki na srodek są dwa rzędy wielkości droższe niż reszta i limitowane, więc to już na początek delikatnie odsiewa co większe chamstwo. No i też płacisz właśnie za taką potencjalną możliwość zbicia piony
@PerkoS: Goldeny to były 15-10 lat temu fajnie robione. Normalne i fajne. A nie teraz snake pit za 1,5k a cała płyta bez podziału żeby się ludzie pozabijali
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
Dlaczego na takim koncercie Metalliki publiczność nie jest w żaden sposób odseparowana od sceny, tylko bezpośrednio do niej przylega?
Na innych koncertach zazwyczaj wygląda to tak, że:
1. Scena jest bardzo wysoka
2. Publiczność jest odgrodzona barierkami.
3. Pomiędzy barierkami a sceną jest wolna przestrzeń buforowa.
4. W wolnej przestrzeni buforowej są ochroniarze.
Czy to wynika z tego, że fani Metalliki to po prostu cywilizowanie ludzie na poziomie, którym można w pełni zaufać, potrafią się zachować i dobrze bawić?
#metallica #koncert #muzyka
źródło: 8w3ds4
Pobierzźródło: 8w3e0y
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@PerkoS: Goldeny to były 15-10 lat temu fajnie robione. Normalne i fajne. A nie teraz snake pit za 1,5k a cała płyta bez podziału żeby się ludzie pozabijali