Aktywne Wpisy
miekki_am +293
CzytajΔ
c gorΔ
ce, dowiedziaΕem siΔ, ΕΌe roczniki 87-90 wygraΕy ΕΌycie i - jako ostatnie roczniki - mogΕy kupowaΔ #nieruchomosci po niskich cenach. OtΓ³ΕΌ, kur**, nie. Opowiem anegdotΔ na wΕasnym przykΕadzie. Studia skoΕczyΕem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wΕrΓ³d ludzi mΕodych wynosiΕo ok. 25%. Moja Γ³wczesna dziewczyna, a obecnie ΕΌona, rΓ³wnieΕΌ w tym czasie koΕczyΕa studia. ChcieliΕmy zostaΔ w mieΕcie, w ktΓ³rym studiowaliΕmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyΕania CV,
PotwornyKogut +133
jestem stary... pamiΔtam np. ΕΌe na koΕcu lat 80 po osiedlach jeΕΊdzili tacy dziadkowie od ostrzenia noΕΌy, siekier, noΕΌyczek itp (przynajmniej w mojej okolicy, pΓ³Εnocna Polska).
mieli takie specjalne rowery z zamontowanΔ szlifierkΔ , napΔdzanΔ paskiem od koΕa.
ΕΌeby rower nie odjechaΕ, zamiast bagaΕΌnika. miaΕ podstawkΔ obracajΔ cΔ siΔ na osi koΕa, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiaΕ jΔ pod tyΕ roweru. ostrzyΕ pedaΕujΔ c w miejscu.
ΕΌeby zwabiΔ ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu siΔ na podwΓ³rku
mieli takie specjalne rowery z zamontowanΔ szlifierkΔ , napΔdzanΔ paskiem od koΕa.
ΕΌeby rower nie odjechaΕ, zamiast bagaΕΌnika. miaΕ podstawkΔ obracajΔ cΔ siΔ na osi koΕa, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiaΕ jΔ pod tyΕ roweru. ostrzyΕ pedaΕujΔ c w miejscu.
ΕΌeby zwabiΔ ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu siΔ na podwΓ³rku
Komentarz usuniΔty przez autora