Wpis z mikrobloga

Pytanie do oglądających murzyna w Polsce: czym Wy się roznicie od oskarkow którzy za nim irl biegają? No oni chociaż maja trochę ruchu i słońca, a Wy ciagle w piwnicach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#famemma
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nicolaus_Steno1: Oglądamy to g---o dla beki i guilty pleasure a tam dzieciaki biegają i się ślinią do niego razem z tym biseksem i gościem wystrzelonym tanim towarem którzy o----------ą jakiś szajs co by tylko do normalnej pracy nie iść licząc, że zasięgi im to podbije
  • Odpowiedz
@Nicolaus_Steno1: W szkole to ty chyba nie byłeś największym asem, co nie? Podążając twoją logiką - czym ty się różnisz od fanów famemma, którzy irl biegają za np. medusą? Oni chociaż mają trochę ruchu a ty siedzisz ciągle w piwnicy i komentujesz wszystko na wykopie.
  • Odpowiedz
@michkoPLX: Chodziłem do normalnej szkoły i jak słusznie zauważyłeś asem nie byłem. Natomiast Ty, sądząc po konstrukcji tego wysrywu, to błyszczałeś, tylko ze w szkole specjalnej :) skoro moje pytanie tak cię zabalował to już wiemy ze jesteś s---------a, co potwierdzają twoje ostatnie wpisy
  • Odpowiedz
@Nicolaus_Steno1: wystarczyło, że wykorzystałem twoją z-----ą analogie i już się zesrałeś i nie wiesz co powiedzieć xD Podniecasz się freakami jak dzieciak i płaczesz gdy ktoś ogląda jakiegoś patostreamera xDD tylko wykopek tak potrafi
  • Odpowiedz