Wpis z mikrobloga

• 1
@gonzo91 nie ktoś coś, tylko typ, który władował tu masę osób na minę i sam się tu afiszuje takimi wysrywami, fakt tez, ze trochę bawi, ze po dwóch latach hossy nadal jest takim antywskwznikiem i wybiera na S stocki które wybijają ATH
  • Odpowiedz
@maniek74: KOGO WŁADOWAŁ? Dzbaniek kogo?! Urojenia ciąg dalszy.
Nikt nie pisze żeby przez to co pisze cyferka miał jakieś szkody finansowe. A jak ktoś ma, to jest głupi i na to zasłużył. Nikt nie powinien się sugerować tym co pisze jakiś anonimowy random w internecie.
  • Odpowiedz
  • 0
@gonzo91 a np. niejaki Panicz pisał, ze nabrał S bo się naczytał tyrad od Cyferki i pokazywał starte na SPY na jakieś 50k, gdzieś jest wpis, w którym robi o to wyrzuty Cyferce + kilka innych osób, których już nikow nie kojarzę, bo mało się tu udzielali na codzień
  • Odpowiedz
@maniek74 szukaj szukaj.
A od Panicza się o-------l, legenda tagu. Kaczka i kolorowa na zawsze w moim sercu. I on wiedział co robi.
Człowieku lecz się albo odpuść, jest szansa że jeszcze będziesz normalny.
  • Odpowiedz
  • 1
@gonzo91 urojenia to masz ty pelikanie, dlatego łykasz wszystko co ktoś tu napisze. Robienie wysrywow przez kilka miesięcy pt. „Mireczki nie kupujcie longow bo to nie jest jeszcze dołek, ja wam powiem kiedy będzie dołek!!” i pisanie pod to felietonów, to nie jest jakieś luźne rzucanie prognoz o swoich pomysłach na trejd, to jest perfidne w----------e ludzi na minę, pytanie tylko, czy łeb robił to świadomie czy nie. Do tego pisał
  • Odpowiedz
@maniek74 przecież ja nigdy się jego tyradami nie sugerowałem. Ba! Stałem nawet po drugiej stronie.

Każdy może pisać co chce i jak chce. Na tym polega wolność słowa.

Kończę tą dyskusje, bo widzę że ratunku nie ma dla Ciebie. Przykro.
  • Odpowiedz
  • 0
@gonzo91 haha, każdy może pisać co chce, tylko nie Maniek przypominający co niektóre szkodniki tu o----------y swego czasu, wtedy już nie ma wolności słowa, choć akurat ten wpis był bardziej humorystyczny, bo zwyczajnie mnie to bawi, ze znów wybrał na S coś co w------o na ATH

zwiększ dawkę TRT chłopczyku, bo apteczna nadal nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@gonzo91 nie chodziło mi o to, ze łykasz tyrady, tylko nawinie wierzysz i przyjmujesz za pewnik, ze jak jakiś wykopowy bajkopisarz dał komentarz, ze on z S już uciekł jak stock rośnie, to na pewno tak jest i jeszcze bierzesz kogoś takiego w obronę, ze on już dawno bez pozycji, choć stejtment na to to wysryw na wykopie w komentarzach i nie jest to pierwsza taka sytuacja
  • Odpowiedz
  • 0
@gonzo91 KOGO WŁADOWAŁ NO KOGO? Nawet według ciebie LEGENDA tego tagu się dała na to złapać i wtedy na tym S na SPY, pokazywał jakieś 50k straty i trzymał to dość długo, wiec co dopiero inne wykopki bez doświadczenia, którzy czytali namiętnie jego codzienne tyrady o tym, ze cykl się jeszcze nie dopełni i będą dalsze spadki…

wiec przestań już p-------ć gonzuś te swoje kocopoły, albo jak napisałem, jesteś bardzo naiwnym
maniek74 - @gonzo91 KOGO WŁADOWAŁ NO KOGO? Nawet według ciebie LEGENDA tego tagu się ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@maniek74 dzbanek, powołujesz się na panicza który grał ryzykownie i był świadom tego co robi, nawet testując to co pisze Cyferka. On tracił i zarabiał kosmiczne dla wielu kwoty. Z pełną świadomością. To nie jest nieświadomy Mireczek który słucha byle kogo w internecie. I nawet wyczytasz to z posta.
To jest c--j a nie przykład.
Zresztą pisałem, że nie mam zamiaru kontynuować z Tobą już dalej rozmowy, nie wołaj mnie dopóki
  • Odpowiedz
  • 0
@gonzo91 ale ty g---o wiesz kto jak grał i ile zarabiał, nie widziałeś nigdy stejtmentu legitnego, wierzysz w to co anonimowe nicki piszą w komentarzach na wykopie, bo jesteś naiwnym pelikanem

grał pod wysrywy cyferki i popłynął, a takich osób było tu sporo w czasie gdy fachowiec był odpalony i smarował po kilka wysrywów dziennie
  • Odpowiedz
@maniek74 tu nie ma żadnych gorzkich żali. Tylko, że woli grać jak czuje sam.
J---ć tych co grają pod anonimowe wpisy randomów z internetu.
Mam Cię dosyć ban.
  • Odpowiedz