Aktywne Wpisy

Rad-X +41
przewaga ryżu nad ziemniakami
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę

SzarakGieldowy +45
Przecież to już nawet nie jest śmieszne. Jak agencja prasowa spółki może sr*ć do własnego gniazda i sama na siebie kręcić aferę. Dlaczego każdy z projektów, który był rozpoczęty jest zakończony bez żadnej argumentacji i audytu tylko „zabijany” jednym słowem „megalomania”. Kiedy zaczniemy patrzeć na pomysły, a nie na rząd który je rozpoczął? ( ͡° ʖ̯ ͡°) #gielda #inwestycje #meczennicypkn #gpw

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mam 3 typy:
1. Riverside 500 z hamulcami tarczowymi za 1400zł
2. KELLYS Cliff 10 Red za 1485zł
3. Reanimacja aktualnego wozidła (Author zenith) bo najtaniej ale mam chyba ramę za małą bo ciut mi na nim niewygodnie i trzeba by było go doinwestować.
4. Coś innego ? budżet do 3k ale chciałbym jak najtaniej bo szkoda mi zajeżdżać drogi rower na dojazdy do pracy (8,5km) w deszczu itp.
Co do 3 to do wymiany manetka bo właśnie mi się zepsuła i chyba musiałbym wymienić sztycę na jakąś z offsetem i może mostek na dłuższy bo mam wrażenie że rama jest lekko za mała.
Kusi mnie riverside ze względu na napęd 1x i tarcze (taa wiem podobno mechaniczne są do d--y i vbrake lepsze) i cenę XD
Miałem kiedyś 2x z kasetą 11-36 i bez przedniej przerzutki w zasadzie mało która górkę dalo by się jechać. Co najwyżej delikatne wzniesienia.
Przykładowo:
https://www.pepper.pl/promocje/scott-aspect-930-mtb-856329
Dziękuję wszystkim za pomoc ostatecznie zamówiłem Kellys Cliff 90 z 2023 za 1.8k :)