Wpis z mikrobloga

Człowiek ogląda reprezentacje Polski, nasłucha się tego p---------a mejwenow, że wcale nie było c-----o, że projekt Probierz ma sens…

I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.

Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania w-------u xd Brak słów.

#mecz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kimunyest95 popełniasz błąd, że pozwalasz, aby bełkot małego lasku czy innego żefuagova docierał do twoich ust. Tylko transmisja bez komentarza, albo komentarz w dowolnym innym języku. Ja sobie puszczam na strimach Fox.tv, niby Ameryka, a fajnie tam ogarnia Landon Donovan (gral kilka lat w Europie). Trochę się męczyli chłopaki z nazwiskami gruzinów, ale dali radę. Można jeszcze próbować brytoli ze skysports, tam w studiu siedzi Lineker, Rooney (którego pytają o kwestie
  • Odpowiedz
Człowiek ogląda reprezentacje Polski, nasłucha się tego p---------a mejwenow, że wcale nie było c-----o, że projekt Probierz ma sens…

@kimunyest95: w sumie to czego oczekiwałeś?
  • Odpowiedz
ochui cos mi sie p------o, wydawalo mi sei ze gdzies w kanale sportowym ktos mowil ze on tam z 10 lat siedzi

@mirasKo-Kalwario: tak się kończy słuchanie sraki gadających głów z ks czy innych meczyków
  • Odpowiedz