Wpis z mikrobloga

Fajnie by było spotkać takie młode Julki przyklejone do asfaltu, można by zacząć walić do nich konia i patrzeć jak szybko się wyrywają
( ͡° ͡°)

Ryptun - Fajnie by było spotkać takie młode Julki przyklejone do asfaltu, można by za...

źródło: FOUR_THREE_1280

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LordAxe82 to znaczy żeby kogoś w-----ć to muszę użyć argumentu wygrażania komuś molestowaniem seksualnym?
Czy tak samo zareagowałby widząc dwóch chłopów?
Jeżeli jest to czyjaś pierwsza myśl gdy widzi dwie nastolatki to jest self reporterem albo musi być przebodzcowany p---o.
A potem biedne uciemiezone faceciki będą płakać o dyskryminacji mężczyzn, naśmiewając się z kobiet i innych ugrupowan które potrafią lepiej się zorganizować niż oni sami
  • Odpowiedz
  • 1
A potem jeden z drugim wypisuje, że to nie możliwe że aż tyle kobiet było w życiu molestowanych. Kiedy typ pierwsze o czym myśli, jak widzi unieruchomioną kobietę to jak się przed nią masturbować.

@ImYourPastClaire: nikt nie mówił że to była moja pierwsza myśl - ostatnio to nawet artykułów nie widziałem o przyklejonych ludziach do ulicy. Może ja wpadłem na pomysł tego wpisu podczas srania? ( ͡° ͡
  • Odpowiedz