Aktywne Wpisy
NightRock +190
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#przegryw #przegrywpo30tce #tfwnogf #stulejacontent #mlodziez #feels
Cope. Ty też mogłeś jak byłeś w ich wieku, tylko pewnie nie miałeś po prostu z kim i próbujesz sobie wmówić, że powód jest inny niż społeczne odrzucenie. Kiedyś większość była pod kloszem i miała surowych, restrykcyjnych rodziców, ale po prostu się buntowała dzięki wsparciu znajomych i miała w dupie, że rodzice będą coś gadać i normalnie się socjalizowali. To nie jest kwestia młodzieży dzisiejszej czy tej dawnej, jakbyś teraz
Wśród tej dzisiejszej, wyidealizowanej we wpisie młodzieży jest pewnie jeszcze więcej samotnych odrzuconych przez społeczeństwo chłopaków, którzy nie mają możliwości na "socjalizowane się" niż kiedyś.