Wpis z mikrobloga

I jeszcze warte podkreślenia, że w tej reprezentacji są same dobre chłopaki tak jak to powiedział Szczęsny przed meczem z Walią. Słuchałem przemowy motywacyjnej Lewandowskiego czy Zielińskiego przed meczem z Holandią i kompletnie tego nie kupuję. Cichym, łagodnym głosem. Tam nie ma nikogo co wszedłby do szatni i po prostu wydarłby p---ę, że wszyscy na boisku mają z---------ć, a jak nie chcę się komuś biegać to niech nie przyjeżdża na reprezentację. Oprócz aspektu piłkarskiego to jest też problem naszej drużyny, tam jest mało charakternych chłopaków. Same ciepłe kluchy. #reprezentacja #mecz #pilkanozna
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iksboks: no tak, bo tylko darciem p---y i rzucaniem k---ą co 2 słowo da się wzbudzić respekt i wolę walki witamy w bolzce

co nie zmienia faktu ze nie ma tam lidera - introwertycy zielinski i loewy to kiepscy kapitanowie
  • Odpowiedz
  • 2
@Rainmaker97: @Lord_Apatii_i_Depresji wybacz, ale w szatni piłkarskiej jak nie rzucisz k---ą w przerwie meczu gdy przegrywasz albo gra się nie klei, to coś jest nie tak. Nie mówię, że ktoś ma co drugie słowo używać wulgaryzmów ale więcej takiej werwy i mocy w tych przemowach by się przydało. Oni po takiej przemowie to powinni wychodzić na boisku jak po swoje, a nie wystraszeni nie wiedząc co mają zrobić z
  • Odpowiedz
@iksboks: Zielu dziś pokazał przy akcji z potencjalną ręką jaki z niego kapitan. Niby pokazał sędziemu że ręka, ale sędzia go szybko wyjaśnił i Zielu zero reakcji, inny by podbiegł do sędziego, wykłócał się z nim, a tu jeden gest arbitra i cisza.
  • Odpowiedz
@iksboks: No niestety, ostatnią taką osobą był chyba Glik i triumwirat kopał pod nim dołki ile tylko się dało...Nie ma ani teraz takiego gościa, ani nie widać perspektyw na takiego. I nie chodzi tutaj przecież o zwykłe darcie ryja jak debil, tylko o taki spryt, charakter i charyzmę.
  • Odpowiedz
@balrog84: wiadomo że za kłótnie z sędzia jest kartka, bardziej mi chodziło o wywarcie presji na arbitrze, ale do tego trzeba mieć jaja, których Zielu nie ma. To samo się tyczy Lewego, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić że w/w dwójka potrafi wziąć za mordy cały zespół.
  • Odpowiedz