Wpis z mikrobloga

Pare slow o hipokryzji i zaklamaniu p0lek. Fakt, ze wybieraja naprawde chorych Arabow i im nie przeszkadza, ze staja sie rzeczami, ale jak ty masz umiarkowane konserwatywne poglady to jestes szownistom itp, pokazuje, ze nie w pogladach jest problem tylko w tym, ze p0lki nienawidza Polakow (nie odwrotnie jak tu sie probuje wmowic) i chca zrobic z nich wariatow.

Kolejna rzecz, ktora mi otworzyla oczy to jak feministka z mojej pracy zwiazala sie z ultrakatolikiem obronca gwalcicieli. Ogolnie tez ma mega powodzenie u kobiet. A ty normalny mezczyzno, nie masz zadnego. To jest system wartosci kobiet. Nie trzeba zadnych dyskusji prowadzic. Wszystko jest jasne. Zadna rzecz nie ma najmniejszego znaczenia. Liczy sie tylko wyglad i tak zawsze bylo. To jest wrecz smieszne jak proste sa kobiety a mowia, ze to faceci sa prosci jak budowa cepa. Wielkie xD traktujesz p0lke powaznie i przegrales zycie.

Widzialem kiedys filmik goscia z lat 90 gdzie mowil, ze ta symulacja bedzie coraz glupsza i absurdalna.

Srac na system, bo nie jest warty nerwow.

#blackpill #mgtow
  • 7
  • Odpowiedz
@kosmita: wiem ile pedofilow jest w mediach i wiem, ze wg oficjalnego badania KK pedofile to 4% ksiezy. Choc autor tego badania powiedzial, ze to jest zachowawcza liczby. W rzeczywistosci jest ich wiecej. W spoleczenstwie jest to promil dla porownania. Ksieza yebia dzieci seryjnie. To sa fakty. Na Zachodzie zrobili z tym porzadek. W Polsce spoleczenstwo wciaz na to przyzwala.

Dlatego tez nie dzwiwne, ze katolik broni gwalcicieli i chwali
  • Odpowiedz