Wpis z mikrobloga

@fredo: No jak Obama wygłasza orędzia, że murzyni w USA są represjonowani i powinni mieć specjalne przywileje, to nie można się dziwić kiedy murzyni ciągle leją białych, a oni boją się to nawet zgłosić. Murzyna nawet strach jest z roboty wyrzucić, bo zaraz wróci z pozwem do sądu za rasizm.
  • Odpowiedz
@fredo: A ja wam powiem że tym zdaniem Korwin mnie do siebie przekonał. Poczekajmy jeszcze z 10 lat na wyniki multikultularnego eksperymentu we Francjii, czy w Anglii. Niedługo w tych krajach ludność napływowa zacznie zdobywać prawa wyborcze w bardzo znaczących ilościach i z pewnością będą głosować na swoich. Wolałbym najpierw zobaczyć jak ta sprawa rozwinie się poza granicami mojego kraju.

Poza tym nie oszukujmy się. Korwin nawet jak dostanie te
  • Odpowiedz
Trudno uwierzyć, że żyjemy w świecie, gdzie gość, ktory wprost mówi, że jest zamordystą i że chce stworzyć państwo rasistowskie ma jakiekolwiek poparcie i to jeszcze wśród młodych ludzi.

@fredo: Zazdroszczę ci twoich znajomych, skoro to cię dziwi. Jak słucham jakich rzeczy mówią ludzie dookoła mnie, których zawsze uważałem za mądrych, dobrze poukładanych ludzi, to nawet nie wiem jak mam się zabrać do dyskusji z nimi :|

I na dodatek
  • Odpowiedz