Wpis z mikrobloga

Słuchajcie, mam dosyć tego eurokołchozu. Zarabiam na etacie 10k brutto w zagranicznej firmie, chcę się od tego uwolnić, poczuć wolność i rozkręcić jakiś biznes. Mój wybór padł na Kambodżę, bo nie ma tam sanepidu i podatków i dzięki temu zarobię bardzo dużo pieniędzy. Mam trochę dolarów na start i chciałbym je przeznaczyć dla jakiegoś eksperta biznesowego na miejscu, który wkręci mnie na początku co mam zrobić. Kogoś polecacie?

#raportzpanstwasrodka
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yahoomlody: A właśnie - jeszcze jest Marcin Frejer aka Ropuch aka Gapa aka Kiszonkowy bej. On tyle biznesów już rozkręcił, że nawet Prezes Cycolina Machaj nie miał tyle pizzerii. Tylko najpierw załóż kanał na youtube i tipply
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Nie ma tutaj prostej odpowiedzi musiałbym to uszeregować:
- reklama zdecydowanie należy do muminów, ludzie sami mają znaleźć twój biznes
- wybór miejsca prowadzenia działalności gospodarczej to Lucjan vel łysy to idealny przykład doboru nieruchomości do panujących tam warunków pogodowych
- a sama informacja o kwestiach prawnych i możliwościach biznesowym polecam Donalda, podobno to najlepszy ekspert od wiz w azji

Najważniejsze jest, aby też pozyskać przychylność oraz know-how od
  • Odpowiedz
@yahoomlody: jedyny sensowny kierunek to własna gastronomia. Pierogi, bigos i kiełbasa. Lokalsi uwielbiają te smakołyki i są gotowi zapłacić za nie każdą cenę.
Nie zapomnij zabrać ze sobą przynajmniej 2 thermomixów/lidlomixów ten profesjonalny sprzęt rozkręcił nie jeden biznes w Kambo.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Marcin Frajer z kanału Po pas w długach, albo Adam Muchaj, restaurator, poeta, esteta, doradca finansowo-matrymonialny.

Dalej Dariusz Adams z buką Magdaleną i niebinarnym Filipiem, doradcy biznesowi, wielojęzyczni, dobrze zorganizowani.

Dalej wymieniać?
  • Odpowiedz
@rodzermur: a ten ktory z malymi dziecmi przylecial?))Zdaje sie ten z wyluzuj w Azji zebral dla nich plasteline)))Chorzy psychicznie wszyscy tam,tylko daj i daj .Mogli sobie zamowic przez internet.Szukaja julenissen na wszelkie dary a darczyncy ciesza sie ze sa wymieniani na youtube))BRAK HONORU!!!
  • Odpowiedz