Wpis z mikrobloga

Który ekogroszek najlepszy? Pieklorz, karlik czy retopal? Do kotła na eko z podajnikiem #pgg
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ozzi91: Bierz pieklorz i będziesz zadowolony. Wujek od lat pali pieklorzem, a przetestował wszystkie i mówi, że pieklorza nigdy nie zmieni na inny ekogroszek. Jak były ciężkie czasy, aby dostać ekogroszek to pieklorz schodził w minutę, a taki retopal wisiał w sklepie PGG nawet 30 minut.
  • Odpowiedz
@AchillesRB: Jak były ciężkie czasy to pieklorz schodził w 30s, a retopal w minutę ;) nie przesadzaj z tymi 30minutami bo straciłem na klikanie miesiąc, dzień w dzień w robocie :D i w końcu kupiłem tego retopala i było OK choć przyznam spieków dużo więcej niż w Karliku miałem.
  • Odpowiedz
@AchillesRB: No ja wiem, że takie screeny były z powiadamiarki węgla ale one były tylko dlatego, że strona nie działała ;) Walczyłem z tym gównem na 30 otwartych kartach 3 przeglądarkach i przez miesiąc nie dało się kupować, a informacja, że 30min dostępne ;)

Wielu ludzi nie kupiło węgla w tamtym czasie bo "TYLKO PIEKLORZ/KARLIK", a retopal był "najbardziej dostępnym węglem" Gdyby strona działała normalnie to gwarantuje, że nie ustał
  • Odpowiedz