Parówki to ciekawy pokarm. Smakują różnie w zależności od podania, inaczej na zimno, są wtedy chrupiące, inaczej na ciepło, mają dodatkową nutkę smakową. Inaczej w serze, inaczej w leczo, inaczej w bułce. Mogą być jedzone w otoczeniu bieda cebuli albo szlachetnego boczku. Wreszcie jedzą je biedni studenci na przerwie pokarmowej, upakowane sebixy między 10 a 11 serią na klatę, małe dzieci podczas zabawy z rówieśnikami a nawet bogacze w porze lunczu. Wspaniały to zaiste wynalazek z resztek.
A jakie wy znacie ciekawe zastosowanie tego zacnego pożywienia? Można wrzucać smaczne przepisy ( ͡º͜ʖ͡º)
@roadtodeath: Widzę, że ty nie jeden taki zboczony jak moja niedoszła teściowa. Tak, próbowałem leczo na parówkach, zamiast na dobrej kiełbasce, nigdy więcej.
@In_thrust_we_trust jak się umie zrobić to jest dobre. Swego czasu nawet próbowałem na tofu czy jakimś innym wegańskim gównie i byś nie poznał że nie ma mięsa.
@In_thrust_we_trust tak jak pisałem, leczo z parówkami jest bardzo dobre. W zasadzie nie ma różnicy. Wszystko zależy jak się robi, każdy robi inaczej. Jeżeli robiła ci szefowa kuchni to na 99 były to najpodlejszego kalibru parówki więc nie dziw się.
@In_thrust_we_trust nie ośmieszam za to ty tak ( ͡º͜ʖ͡º) widocznie nie umiała zrobić albo twoje kubki smakowe są przepite zacnej jakości piwskami ( ͡º͜ʖ͡º)
Wspaniały to zaiste wynalazek z resztek.
A jakie wy znacie ciekawe zastosowanie tego zacnego pożywienia? Można wrzucać smaczne przepisy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: temp_file981720733233304874
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak to ku...a,
Widzę, że ty nie jeden taki zboczony jak moja niedoszła teściowa. Tak, próbowałem leczo na parówkach, zamiast na dobrej kiełbasce, nigdy więcej.
@roadtodeath: moja żona ćwiczyła na parówkach głębokie gardło bez cofki.
W skrócie szefowa kuchni przygotowała leczo z najlepszych parowek i bylo ono #!$%@?. Więc się tylko osmieszasz xD