Wpis z mikrobloga

Mirki i mirabelki, dostałem zlecenie na wybór tabletu dla ojca. Tylko przeglądanie internetu/youtube.
Jaki budżet zakładać żeby po roku nie wyrzucać na śmietnik?
Można coś sensownego kupić do 1000 zł?
#tablet #android
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@t-tk: Ja co prawda bezdzietny, ale w wieku ojcowatym. Na tablecie za tysiaka mógł bym spokojnie przeglądać neta przez 3-5 lat. Kiedyś kupiłem tablet który robił tesco za 495 złotych i przeglądałem na nim internety przez około 4 lata.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Spojler22: widzisz, ja mam spaczony stereotyp, że każdy android po kilku miesiącach, góra roku jest nieużywalny.
Na Apple nie widzę sensu wydawania kasy w tym przypadku, a na tabletach w ogóle się nie znam, nigdy nie miałem.
Dlatego szukam pomocy, na co zwracać uwagę, a najlepiej konkrety - co kupić żeby to chwilę podziałało.
  • Odpowiedz
@t-tk: Wtedy patrzyłem na cenę (mało zarabiałem więc chciałem tani tablet) i trafiłem całkiem dobrze. Teraz kupił bym pewnie jakiegoś lenovo. Ale gdybym faktycznie chciał kupić sobie tablet, to zrobił bym alert na słowa kluczowe na pepper.pl i przy każdej promocji na tablet czytał komentarze i ewentualnie dopytywał. Kupiłem sporo przedmiotów przez peppera właśnie dzięki temu, że mogłem się dowiedzieć od osób które już coś kupiły jakie są faktyczne wady
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Pierwsza moja myśl to był laptop, bo sam nie jestem przekonany do korzystania z tabletów.
Ale nie, tutaj zdecydowanie szukam tableta.
  • Odpowiedz